Hej Jannie

Skriver til dig da jeg er af den mening, at der både skal ris og ros til ens arbejde når det er berettiget. Vedr. ordre nr 743910, må jeg skamrose dit arbejde. Kunden er meget begejstret over annoncen og havde selv lavet et forslag om, hvordan den skulle se ud og det var langt fra det du har lavet.

Taget ud fra det jeg skrev i manus og valg af billedet, så er det både fedt og skønt at du så lige finder ideen til hvordan det kan se ud.

Tusind tak for rigtig godt arbejde.

Michel Bjørnskov
Ugeavisen Varde

Først en stor tak til Jannie, for det flotte grafiske arbejde og layout du har lavet.

Vi skulle have lavet en brochure til vores lejrskole. Jeg sendte en mail til Jannie og forklarede, hvad jeg ønskede, derefter sendte jeg noget tekst pr. mail og fotos blev taget fra vores hjemmeside.

Der gik ikke ret mange dage så kom der et forslag, som bare ramte plet.

Jeg kan kun anbefale Jannie, hvis I skal have lavet grafisk arbejde.

Det er top professinelt arbejde!

Ellen Mattesen - Vadehavslejrskolen

Jeg manglede logo, en hjemmeside, visitkort og lign., da jeg lige var startet op med min fugevirksomhed. Navnet havd ejeg på plads, men var lidt på bar bund m.h.t. ideer, farver og lign.

Jannie vendte tilbage med en masse forslag til et logo i løbet af et et par dage, og derfra gik det stærkt.

Hvis jeg har en grafisk opgave, der skal løses, så er det altid Jannie jeg henvender mig til.

Henrik Jacobsen, Henriks Fuger

Mange tak for det fine stykke arbejde du har lavet. Vi var helt på bar bund med vores logo og website, men med ganske få ord fra os, havde du hurtigt idéer både til logo og website.

Det har været rigtigt rart at have dig som "hot line" efter at jeg selv skulle begynde på opdateringerne og udvidelse af siten.

Til slut vil jeg lige fortælle, at vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på vores site. Det er et smart design, let og overskueligt. Mange tak for samarbejdet.

Bettina Tielemans

Efter selv at have leget lidt med lidt forskellige hjemmesideideer, som bare ikke var gode nok, fik jeg øjenene op for Jannies flotte design og websites. Jeg tænkte, hvis der er nogen der kan - så må det være hende!

Jeg sendte Jannie en mail med mine ideer om, hvad jeg godt kunne tænke mig og næsten med det samme, få dage efter, havde jeg forskellige forslag. Jeg må sige Jannie er yderst proff og vi er meget glade for vores design og hendes måde at arbejde på.

Hun er altid god til at komme med ideer og vi takker for et godt samarbejde og vores hjemmeside er blevet lige efter vores ønske!

Hanne, Stutteri Hoya

Uden min hjemmeside havde jeg med garanti ikke haft den forretning jeg har idag. Det er hele min eksistens, og jeg får mange rosende ord fra mine kunder omkring min hjemmeside, som er både enkel, overskuelig og giver et proffesionelt indtryk af min forretning - så godt at mange tror det er en meget stor forretning med flere ansatte.

Jannie lavede også mit logo ud fra mine ønsker og ideér, og jeg er meget glad for det. Det er enkelt og pænt - et logo man genkender. Jeg bruger det på både fakturaer, det er på bilen og bliver broderet på tøj osv. så jeg er glad for, at jeg fik lavet et proffesionelt logo fra starten af, for det bliver set og husket.

Jeg anbefaler andre at benytte Jannie - man får mere end man kan forvente andre steder. Jeg har kun positivt at sige om Jannies arbejde.

Anja Seidel, Seidel Sadler

Stutteriets hjemmeside skulle have ny look, og vi blev anbefalet at kontakte Jannie. I løbet af ganske få dage, modtog vi flere super gode forslag, ud fra de ønsker vi havde fremlagt.

Resultat blev rigtig godt og vi får jævnligt positive tilkendegivelser fra folk der har besøgt vores side. Jannie har været både hurtig og dygtig til at hjælpe med de spørgsmål vi har stillet undervejs - og det har ikke været få! Sikken service - TAK for det!

Karina Josefsen, Stutteri Lajgaarden

Vi har haft Jannie til at kreere vores logo, hjemmeside samt plakater og annoncer og vi kan kun anbefale hende som leverandør.

Deadlines er altid blevet overholdt og selve produktet har altid været i top.

Kim Oechsle, wake me up

Jannie har uden at vi nogensinde har mødt hinanden været i stand til at sætte mine tanker på papir/nettet.

Hjemmesiden er opbygget så det er ligetil og logisk at finde rundt i siderne og redigere.

Den feed-back og reklame jeg har fået efter offentliggørelsen af siden vil jeg bestemt ikke være foruden, den har givet henvendelser fra mange lande.

Lene Ibsen, www.leneibsen.dk

Mit indtryk af Jannies arbejde kan fattes meget kort: PROFESSIONEL og KREATIV.

Og man kan være ganske sikker: at har man ikke lige selv en konkret forestilling om det man har brug for, så har Jannie.

Med de varmeste anbefalinger
Lillian Kirsten

Jannie Sørensen har lavet nyt design til mit website, som afløser for det gamle, som jeg selv havde kastet mig ud i med blandet succes. Jeg er utrolig glad for det nye design, da det både er stilfuldt, flot og ikke mindst brugervenligt og meget overskueligt. Jeg har da også kun hørt rosende ord om designet fra de besøgende på sitet.

Lone Rytter

Har du fået lavet en grafisk opgave af mig?
Jeg vil blive glad for et par ord, som du kan maile til mig :-)

nokke@nokke.dk